Welkom bij de Wildflower Sisterhood

Tank vrouwelijke energie in een community van bewuste, eigentijdse en levenswijze vrouwen. Leer uit hun ervaringen, laat je inspireren en geniet van hun steun!

Herken je dit ook?

 • Je hebt wel vriendinnen, maar toch voel je dat er vaak iets ontbreekt. Echte, diepe verbinding. Tegelijk merk je af en toe dat je met een wildvreemde vrouw plots wél op een magische manier connecteert. Je bent nieuwsgierig en wil daar meer over weten.
 • Je moet haar op je tanden hebben zodat je geen kneusje bent, maar mag ook niet te zelfzeker zijn, want dan kom je over als een bitch. Vermoeiend… Wat een verademing zou het zijn om ‘kwetsbaar krachtig’ jezelf te zijn met andere vrouwen?
 • Je zoekt naar verdieping en zingeving op een nuchtere manier. Je gelooft dat de wereld best wat meer vrouwelijke energie kan gebruiken. En je wil die energie bij jezelf (her)ontdekken, samen met andere vrouwen.

Herkenbaar? Dan ben je van harte welkom om eens te proeven van onze Sisterhood.

De Wildflower Sisterhood, dat is…

 • Voor vrouwen van alle leeftijden, afkomsten en religies. We luisteren echt naar elkaar en respecteren elkaar. Verschillen zien we als een verrijking waaruit we leren.
 • Je gedragen en gesteund weten, je verbonden voelen met iets dat groter is dan jezelf. Magisch! Je krijgt meer zelfvertrouwen, energie, zelfliefde en inspiratie.
 • Pure vrouwenkracht tanken. Je zal je op en top vrouw voelen en neemt dat mee naar je relatie, moederschap en werk. De sleutel? Je hoeft je niet meer te bewijzen.
 • Vooral Sisterhood cirkels, waarin we telkens rond één thema werken dat vaak uit de groep komt. Maar af en toe ook een weekend en elk jaar een week. Vrijblijvend!

Wie begeleidt de Sisterhood?

Ik begeleid en fasciliteer de Sisterhood-activiteiten zelf, maar Sisterhood is bij uitstek steun en connectie van en met andere vrouwen. Ik geloof in samenwerking en synergie, dus doe ik regelmatig beroep op een bevriende gastcoach voor een specifiek thema.   Ik geef ook graag een platform aan gepassioneerde en eigen-wijze vrouwen die graag rond een bepaald thema willen praten of werken.  Elkaar ondersteunen in ons verhaal … ook dat is sisterhood.

Hoe maak je kennis?

Kom naar de volgende Sisterhood cirkel of Prikkellunch. Niets moet, alles mag: je deelt wat je wilt en geniet van de gezellige vrouwelijke sfeer, meditaties, oefeningen, filmpjes en muziek. Verwacht het onverwachte!

Jouw bijdrage :

 • voor een Sisterhood Cirkel betaal je 15 € voor de organisatie, zaal, hapjes en drank.  Betalen doe je ter plaatse.    
 • voor een Wildflower Prikkellunch betaal je voor een all-inclusive formule :
  – 85€ incl. BTW (met factuur)

Ga naar de kalender

Meer weten over de Sisterhood?

Bel 0476 65 25 84 of stuur een mailtje

Vind en deel je vrouwenkracht

Als vrouw stel je hoge eisen aan jezelf, loop je jezelf voorbij en word je geleefd. Kom thuis bij jezelf, of je nu een aanstormer, jongleur of zinzoeker bent. Kies voor de vrouw die jij bent en ga voluit in je vrouwenkracht staan. De wereld heeft die hard nodig…

Contacteer mij

Bel 0476 65 25 84

Stuur me een mailtje