De wereld heeft jouw vrouwenkracht nodig!

Wanneer mensen mij vragen waarom richt jij je nu specifiek op vrouwen dan is het antwoord snel gegeven :

 • De keuze is vrij voor de hand liggend : 85% van mijn klantenbestand is vrouw.  Ben je benieuwd hoe deze krachtvrouwen hun coachingtraject ervaren hebben en wat ze over mij en The Wildflower Sisterhood vertellen? Dat lees je hier.
 • Ik ben, -voor alle duidelijkheid- niet TEGEN mannen.   Ik coach en begeleid ook nog steeds vaak en graag mannelijke klanten.      Ik ben wel VOOR de ontwikkeling van vrouwen en wil me graag actief inzetten om vrouwen te begeleiden in hun groei en het vinden van hun veerkracht en hun eigen-wijsheid, omdat ik geloof dat de wereld vandaag zachte vrouwenkracht heel hard nodig heeft.
 • Daarnaast ben ik altijd een “vrouwen-vrouw” geweest. Ik ben opgegroeid in een nest met uitsluitend vrouwen en ik ken de rijkdom van een grote kring warme, zotte, zachte, krachtige, kwetsbare, authentieke vriendinnen. Ik hou van vrouw-zijn tout-court, vrouwen-thema’s en alles wat daarbij komt kijken.
 • Ik maak met veel fierheid ook al 6 jaar actief deel uit als Senior Business Trainer & Coach van een bijna uitsluitend vrouwelijke ‘kudde’ bij Triangis.    Ook daar mag ik vaak vrouwenkracht voelen, tanken en delen.  We leren van elkaar en voeden elkaar om nog meer te groeien als mens, als professioneel coach en als trainer om zo onze bijdrage te leveren aan een motiverende bedrijfscultuur binnen uiteenlopende bedrijven in België.

Vrouwen ontwikkelen in hun vrouwenkracht

 • Voor wie goed kijkt, ziet overal ter wereld een verschuiving plaatsvinden van een meer mannelijk geörienteerde wereld naar meer vrouwelijke energie.    Het toenemend aantal burnouts en globale crisissen toont ons dat de wereld echt nood heeft aan meer zachtheid, vrouwelijke energie, verbinding en mildheid.
 • Investeren en meewerken aan de groei en ontwikkeling van vrouwen geeft betekenis en zin aan mijn leven en voelt als een bijdrage leveren aan deze paradigmashift.   Ik zou het zelfs een missie een durven noemen.  Omdat doorheen de geschiedenis vrouwen altijd hebben moeten vechten, gestruggeld hebben om hun plek te mogen innemen, zich hebben moeten bewijzen… en omdat dat vandaag voor vele vrouwen ter wereld nog steeds geldt…Ik wil graag mijn steentje aan bijdragen om dat te veranderen.
 • Hoe dikwijls zie ik -tot mijn grote verdriet- mooie, sterke, intelligente, wonderlijke vrouwen bij mij op de zetel zitten te twijfelen aan zichzelf, zich minderwaardig te voelen, worstelen met een gebrek aan zelfvertrouwen, vechten tegen perfectionisme, zichzelf niet durven of kunnen ontplooien.
 • Heel vaak roepen verschillende levensfasen bij vrouwen ook verschillende vragen en twijfels op.   Dat kan je aardig doen wankelen en aan jouw zelfvertrouwen en vrouwenkracht knagen.    Zo vindt een Aanstormer het vaak moeilijk om de juiste keuzes te maken en door het bos de bomen te zien.  De Jongleur raakt soms uitgeput van al die ballen in de lucht houden en snakt naar een manier om meer veerkracht te ontwikkelen.   De Zinzoeker wil dan weer actief aan de slag gaan met zichzelf te (her)uitvinden en betekenis en zingeving te vinden.  Vaak spelen hier vragen zoals ‘welke bijdrage kan en wil ik leveren’ en hoe ga ik daar concreet mee aan de slag?
 • Ik help hen heel erg graag en tot grote voldoening om hen de doorheen de verschillende levensfasen handvaten aan te reiken die ze nodig kunnen hebben om voluit in hun vrouwenkracht te gaan staan, hun veerkracht te leren vertrouwen en een leven vol vrijheid en zonder schuldgevoel tegemoet te gaan.  

Verander de wereld begin bij jezelf

 • Het heeft ook mij veel tijd, energie en moed gekost om eindelijk mijn zachte vrouwelijke kracht te leren omarmen.  Ik vind dat vandaag nog steeds vaak erg kwetsbaar en moeilijk.    Vroeger ontwikkelde en investeerde ik vooral in mijn “mannelijke energie” en “mannelijke eigenschappen”.  Ik had ballen aan mijn lijf en haar op mijn tanden.  Ik was steevast ‘one of the guys’ en ik was daar ook altijd fier op.  Bovendien schotelde het leven me ook genoeg situaties voor waarin ik ‘mijn mannetje’ moest staan….. Ik was een strijder en een vechter.    Het ging zo ver zelfs, dat mensen soms vertelden dat ze schrik van mij hadden of me hard of afstandelijk vonden… En dat vond ik dan weer zo erg….
 • Vanaf het moment dat ik leerde inzien dat vrouwenkracht anders in elkaar steekt, veranderde mijn leven.  Zachtheid, vrouwelijkheid, ontvankelijkheid, creativiteit, gevoeligheid, zorgzaamheid, kwetsbaarheid, integriteit en overgave zijn ontzettend sterke en moedige kwaliteiten.    Deze kwaliteiten actief ontwikkelen en inzetten helpt mij net om helemaal mezelf te zijn,  innerlijke vrede en vrijheid te ervaren en evenwichtigere relaties aan te knopen met zowel mannen als vrouwen.
 • Ik heb zelf de mooiste en belangrijkste levenslessen mogen ontvangen van wijze, sterke vrouwen rondom mij.   Mijn grootste rolmodellen zijn vrouwen :   Oprah Winfrey, Michelle Obama, Prinses Diana, Brené Brown, Erin Brokovich, Madonna, Frida Kahlo, Annemie Struyf, Goedele Liekens, Marilyn Monroe, Maya Angelou, …. Allemaal madammen waar ik naar opkijk, die mij gevoed hebben, waar ik van leerde en nog steeds van leer.  Vrouwen die in mijn ogen, stuk voor stuk, alle dimensies van vrouwenkracht belichamen, uitstralen, leven of geleefd hebben.
 • In het bijgevoegde filmpje zie je 2 van mijn grootste rolmodellen aan het woord. 2 van de meest authentieke, kwetsbare, inspirerende krachtvrouwen die een voorbeeld zijn voor mij en vele mensen ter wereld.

 • Naast mijn achtergrond in Communicatiemanagement en mijn 15 jarige carrière als kwalitatief onderzoeker volgde ik ook verschillende professionele opleidingen : Ontwikkelingsgericht coach, Gecertifieerd Stress-en Burnout coach, Licensed Relaxatietherapeut, Master Practioner NLP, Mindfulness, yoga en spirituele ontwikkeling  …   Doorheen deze opleidingen en vormingen maakte ik ook zelf een gans ontwikkelingsproces door en doorleefde ik alle levensfasen en bijbehorende uitdagingen en levenslessen, vooraleer ik zelf mijn vrouwenkracht vol kon omarmen.    Mijn verhaal deel ik graag hier met je ter inspiratie.

De wereld heeft sterke, zachte, veerkrachtige, vrije vrouwen vol zelfvertrouwen en vrouwenkracht nodig.  Ik ben er van overtuigd dat vrouwen in hun kracht elkaar en de wereld kunnen redden. Nu jij nog!

Met eigen-wijze groeten,

San


Deel op:


Blijf op de hoogte

Vrouwenkracht in je mailbox? Abonneer je hier:
* verplicht veld

Vind en deel je vrouwenkracht

Als vrouw stel je hoge eisen aan jezelf, loop je jezelf voorbij en word je geleefd.

Kom thuis bij jezelf, of je nu een aanstormer, jongleur of zinzoeker bent. Kies voor de vrouw die jij bent en ga voluit in je vrouwenkracht staan. De wereld heeft die hard nodig…

Vind en deel je vrouwenkracht

Als vrouw stel je hoge eisen aan jezelf, loop je jezelf voorbij en word je geleefd. Kom thuis bij jezelf, of je nu een aanstormer, jongleur of zinzoeker bent. Kies voor de vrouw die jij bent en ga voluit in je vrouwenkracht staan. De wereld heeft die hard nodig…

Contacteer mij

Bel 0476 65 25 84

Stuur me een mailtje