28-9 Diepgaand zelfleiderschaptraject

Herkenbaar?

 • Je hebt vaak het gevoel dat je geleefd wordt.  Je holt van hier naar daar en vaak besteed je je tijd en energie in functie van anderen.
 • Je voelt je moe, uitgeput of gefrustreerd en verlangt naar rust, erkenning en waardering die nooit lijken te komen.
 • Soms zijn er dagen dat je je oprecht afvraagt wie jij eigenlijk bent en wat jij eigenlijk wilt van het leven….  Je bent jezelf wat kwijt geraakt in de ratrace de laatste jaren.
 • Je voelt je soms verward door de vele mogelijkheden die het leven je vandaag biedt.  Het lijkt wel of we alles moeten kunnen en willen.  Als je eerlijk bent voel je je eigenlijk vaak klein en bang worden bij de gedachte alleen al.
 • Je vergelijkt jezelf vaak met anderen en dan lijkt het of zij het helemaal voor elkaar hebben, terwijl jij maar verder ploetert.
 • Je mist je ‘jonge , vrije zelf’ en merkt dat de laatste tijd je minder glimlacht, plezier beleeft of bewust leeft.  Het leven lijkt wat aan je voorbij te gaan en ook al heb je alles wat je hartje begeert… toch voel je je niet altijd zo gelukkig.
 • Je bent vaker dan je wil toegeven bezorgd over de toekomst.  Of je leeft heel sterk in het verleden. Bewust “zijn” in het hier en nu valt je zwaar omdat je niet meer echt kan ontspannen en genieten.

 

Trimestrieel zelfleiderschapstraject

In een kleine groep van max. 10 deelneemsters (women only) gaan we 4 maanden samen ontwikkelen.

Je krijgt 3 keer een 2daagse module en een (niet-residentieel) afsluitweekend met getuigenissen en transformatiecirkel op het einde.

Samen maken we een (figuurlijke) reis waarbij je bij elke stap steeds meer leiderschap neemt over je eigen leven en hoe langer hoe meer bij je eigen-wijsheid en in je vrouwenkracht komt.

Onderweg coach en help je elkaar in het toepassen van geleerde inzichten en technieken.  Je neemt buddyschap op en komt actief samen om elkaar mee in het proces te begeleiden.

Samen beschikken we over zoveel wijsheid en is er zoveel mogelijk.  Naast de inzichten die als vanzelf ontstaan, creëer je ook banden met de vrouwen in de groep door zo’n intens groeitraject samen te delen.  Sisterhood for life!

 

Opbrengst

Na dit traject heb je nieuwe denkkaders aangereikt gekregen die je onmiddellijk practisch en met impact kan inzetten in je dagelijkse leven.

Je zet stappen om aan het stuur van je eigen leven te gaan staan, de volle verantwoordelijkheid te nemen over jouw energie, tijd, grenzen en geluk. 

Je krijgt kapstokken aangereikt om leider van je ‘mind’ te worden en je hoofd hoe langer hoe meer te leren inzetten in functie van je hartsverlangen.  Hart en hoofd worden gelijkwaardige partners en je leert ze in samenwerking met elkaar te gebruiken.  Jij zit aan het stuur.

Door de verspreiding in de tijd en de tussentijdse huiswerkopdrachten en buddy-afspraken maak je grote sprongen in je persoonlijke ontwikkeling en heb je na 6 maanden een duidelijk meetbare persoonlijke groei doorgemaakt. 

Het is jouw tijd!

Samen groeien we van ‘functioneren’ naar floreren. 

Want het leven is bedoeld om ‘geleefd’ te worden en om van te genieten.   En ook jij hebt daar alle mogelijkheden voor in jou!

 

 


Deel op:


De training is verspreid over 4 maanden, telkens plaats in het weekend. (data volgen zsm)

 • Module 1 : Leiderschap nemen over jouw EGO (tweedaagse sept)
 • Module 2 :
  • Leiderschap over jouw bronnen : baas over jouw tijd, energie en aandacht
  • Gezonde grenzen en leren doseren (weekend in okt)
 • Module 3 :
  • Leider over jouw mind – de kracht van gedachten
  •  Uit je drama, in je leven.  Van je leven ‘lijden’ naar je leven ‘leiden’ (weekend in nov)
 • Module 4 : Klaar om te bloeien – getuigenissen over vrouwenkracht (weekend jan)

* De Insightstraining is een  waardevolle en aan te raden aanvulling of voorbereiding op dit traject en biedt een absolute meerwaarde in je persoonlijke groei.  Wanneer je voor beide trainingen tegelijk intekent krijg je een korting van 100€.

Locatie

 • Alle weekends gaan door bij Faites-la-Fête, Boomgaardstraat 66, 2600 Berchem
 • Trainingsdagen gaan door van 9.30h tot 16.30h.  (welkomstkoffie vanaf 9h.)
 • Dee groep wordt bewust klein gehouden om de intimiteit en de veiligheid te waarborgen en maximale interactie en persoonlijke coaching te kunnen garanderen.

Prijs

 • Basisprijs = 1200€   (Maximaal 10 deelneemsters.  De training gaat door vanaf 5 inschrijvingen.)
 • Pay-it-forwardprijs = 1500€ (deelneemsters kunnen er door deze formule te kiezen voor zorgen dat  een ‘sister’ die het financieel moeilijker heeft een korting krijgt of gratis kan deelnemen).  Jij wordt levenslang ere-lid van The Tall-poppy Community (het online groei- en acceleratieplatform) en mag 1X gratis deelnemen aan een Wildflower Sisterhood Prikkellunch naar keuze.

*  Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.  In de prijs is de locatie, alle lunches, koffie, thee & water en een 4-uurtje inbegrepen en alle materialen.

** Vermeld je adres- & facturatiegegevens bij inschrijving zodat ik je een factuur kan sturen.  Opleidingen zoals deze kunnen voor ondernemers worden ingebracht in hun kosten (leiderschapscoaching).  Je plek is gereseveerd bij betaling van het voorschot.  Het saldo dient vereffend te zijn ten laatste na de eerste module.

*** Wil je graag deelnemen maar is je budget beperkt? Stuur me een mail op san@poppy-personaldevelopment.be en we bekijken de mogelijkheden. 

 
Ik bewaar de info die je me doorstuurt tijdelijk en met respect voor je privacy. Meer info.

Vind en deel je vrouwenkracht

Als vrouw stel je hoge eisen aan jezelf, loop je jezelf voorbij en word je geleefd. Kom thuis bij jezelf, of je nu een aanstormer, jongleur of zinzoeker bent. Kies voor de vrouw die jij bent en ga voluit in je vrouwenkracht staan. De wereld heeft die hard nodig…

Contacteer mij

Bel 0476 65 25 84

Stuur me een mailtje