Een nieuwe website, een nieuw verhaal!

Super spannend is het : mijn nieuwe website lanceren en eindelijk naar buiten komen met mijn verhaal en voluit in mijn missie gaan staan. Het voelt heel erg kwetsbaar en het was een moeilijk proces.

Kortom, het vraagt behoorlijk wat vrouwenkracht om te durven kiezen. 😉  Omdat ik een overtuigd gelover ben in delen maak ik ook graag een dankbare vermelding naar Stefaan Oyen voor de begeleiding bij dit proces en naar Yools voor het maken en vormgeven van de website.

Fijne samenwerkingen met inspirerende, enthousiaste en ambitieuze jonge mensen die leiden tot synergie zijn een Zegen bij het maken van zo’n oefening.

Poppy Personal Development helpt vrouwen thuiskomen bij zichzelf en hun eigen-wijsheid

Vrouwenkracht & Sisterhood

Wat vandaag als mijn website en verhaal live de wereld ingaat, is het resultaat van een lang en persoonlijk proces.

Tijdens een trekking  met als thema Sisterhood doorheen de Sahara vorig jaar in november, kreeg ik wat ik ook wel “mijn roeping” noemt.

Ik ben mezelf toen behoorlijk tegen gekomen, ging heel diep met mezelf en daar is uiteindelijk het zaadje geplant.   Tijdens deze reis zijn heel wat ‘oude thema’s’ weer naar boven gekomen bij mij : mijn verlangen naar verbondenheid en échte diepe connectie, hoe moeilijk ik het soms vind om écht kwetsbaar te zijn, hoe ik vaak mijn eigen vrouwenkracht dimde om anderen niet te bruuskeren of voor de voeten te lopen en hoe ik vooral mezelf daar geweld mee aandeed.     In de verbondenheid en in de complexiteit van de sisterhood kreeg ik het grootste geschenk : ik leerde totaal nieuwe delen van mezelf zien en een plek geven.  Ik kwam een beetje “shaky” terug van deze reis en het onderwerp liet me ook daarna niet meer los.

Vastbesloten ben ik sindsdien om nog meer met, voor en door vrouwen te werken in de toekomst.  Ik wil zelf sisterhood uitdragen en in de wereld zetten, ik wil vrouwen versterken en inspireren om hetzelfde te doen… en om zo een web van krachtvrouwen te weven, die zachte kracht, kwetsbaarheid, liefde, integriteit en authenticiteit uitdragen in de wereld.   Een ‘zwangerschap’ van iets meer dan 9 maanden was het gevolg. 🙂

Ik geloof met heel mijn hart dat de wereld dit nodig heeft en dat de impact van deze waarden de wereld zal kunnen redden.

Let the adventure begin

Wat kijk ik uit naar het avontuur dat voor me ligt!  Een avontuur vol moedige, krachtige, echte, kwetsbare, sterke, zachte vrouwen die investeren in hun persoonlijke groei en die ervoor kiezen om in elke levensfase hun vrouwenkracht (opnieuw) te ontdekken en te omarmen, er met 2 voeten gaan instaan en hierdoor hun bijdrage leveren aan een mooiere, zachtere, vrouwelijkere wereld.

En ik die als coach, zingever, firestarter, ontpopper  naast hen mag lopen, handvaten en tools mag aanreiken en ervaring mag delen.    Ik voel me gezegend!

Ik hoop jullie nog vaak te kunnen inspireren en motiveren om helemaal in je vrouwenkracht te gaan staan en te vertrouwen op jouw veerkracht en jouw eigen-wijsheid.

Met eigen-wijze groeten,

San


Deel op:


Blijf op de hoogte

Vrouwenkracht in je mailbox? Abonneer je hier:
* verplicht veld

Vind en deel je vrouwenkracht

Als vrouw stel je hoge eisen aan jezelf, loop je jezelf voorbij en word je geleefd.

Kom thuis bij jezelf, of je nu een aanstormer, jongleur of zinzoeker bent. Kies voor de vrouw die jij bent en ga voluit in je vrouwenkracht staan. De wereld heeft die hard nodig…

Vind en deel je vrouwenkracht

Als vrouw stel je hoge eisen aan jezelf, loop je jezelf voorbij en word je geleefd. Kom thuis bij jezelf, of je nu een aanstormer, jongleur of zinzoeker bent. Kies voor de vrouw die jij bent en ga voluit in je vrouwenkracht staan. De wereld heeft die hard nodig…

Contacteer mij

Bel 0476 65 25 84

Stuur me een mailtje