We rise by lifting others

Wanneer vrouwen elkaar helpen om te schitteren

Wat zou er gebeuren als wij, vrouwen, elkaar écht zouden steunen door dik en dun? Als we consequent voor elkaar zouden supporteren : voor onze moed, voor onze creaties, voor onze initiatieven, voor elkaars werk, zowel voor onze kwetsbaarheid als voor onze kracht, …

Wat zou er gebeuren als we elkaar zouden GUNNEN OM TE SCHITTEREN… om sterker te worden, om te groeien, ons te laten zien in al onze glorie?

Wat zou er gebeuren als we elkaars kwetsbaarheid niet zouden veroordelen? Wat als we elkaar zouden ‘zien’ en carrément zouden kiezen voor elkaar?

Wat als we elkaar zouden helpen? Als we elkaar zouden oprapen als we vallen? Elkaar een ‘voetje zouden geven’… Een duwtje in de rug of een (liefdevol) schopje onder de kont? Maar evengoed een milde blik of een warme knuffel?Als we elkaar zouden toejuichen langs de kant… als we aanmoedigingen zouden fluisteren in elkaars richting?

Wat als we mekaar niet zouden zien als concurrenten? Als we niet geïntimideerd zouden voelen door elkaars kracht, we onszelf niet kleiner zouden voelen wanneer een sister groeit en ‘groter’ wordt?

De gunfactor als sleutel naar meer vrouwenkracht

Wat als we, in tegendeel, elkaar zouden bewonderen en verwonderen? Als we écht en oprecht zouden genieten van elkaars succes! Als we trots zouden zijn op het lef en de durf van elkaar om dromen te volgen, passies na te jagen, onze nek uit te steken…. F*cking te proberen… elke dag opnieuw.
Als we met lieve, milde, zachte ogen naar elkaar zouden kunnen kijken… wat zou er dan gebeuren?

Wat zou er gebeuren als we Sisterhood to the next level zouden brengen?

Volgens mij gebeuren er dan wonderen…
Volgens mij is er dan geen stoppen meer aan… en maken we dan écht een verschil en dragen we bij aan een veiliger, warmer en liefdevoller wereld.

Together we rise : Wildflower Sisterhood

Ik heb The Wildflower Sisterhood in het leven geroepen vanuit een eigen behoefte aan échte, authentieke, kwetsbare verbinding en diepgang.   Binnen de sisterhood organiseer ik verschillende soorten activiteiten : elk met een eigen uniek karakter.  Met als gemeenschappelijke deler : vrouwelijkheid, de 5 zintuigen, kwetsbare kracht, authentiek samen-zijn,  eigenheid en maskers af.

“Poppy-pow(d)er, da’s een beetje zoals fairy dust, maar dan anders!
Beide voeten stevig op de grond en dromen van & vooral heel constructief werken
aan een nog betere toekomst, vertrekkende van wat er al is.” V.K.

Met de opbrengst van de evenementen van de sisterhood sponsor ik organisaties die bijdragen aan de ontwikkeling en groei van vrouwen in België (Wonderwijven vzw) en internationaal (The Global Sisterhood & Women for Women.org).   

 

Sisterhood activiteiten

Wildflower Prikkellunches

Een prikkellunch is een plezante, frisse, laagdrempelige, verrassende en lekkere manier om andere vrouwen te ont-moeten.   We duiken, met 10 eigen-wijze sisters telkens in een thema, hebben er een ‘ronde tafel gesprek’ over, delen ervaringen, babbelen, lachen, smullen, prikkelen elkaar.

Ik wil met de lunches een platform bieden aan vrouwen met een inspirerend verhaal of boeiende kijk op het leven.  Ik wil hen een veilige context bieden om hun stem te laten horen, te vertellen, te inspireren, te delen.  Elke lunch komt er een special guest het thema introduceren en samen met mij begeleiden  vanuit haar passie en/of ervaring.

 

Dat doen we allemaal in een sfeervol kader, met aangepaste muziek, op maat oefeningen en onder begeleiding van een heerlijk, verrassend 3 gangen-menu met aangepaste drankjes.  Alle maaltijden zijn vegetarisch.

De Prikkellunches gaan door bij Faites La Fête, Boomgaardstraat 66, 2600 Berchem op vrijdagen van 12h tot 15h.
Deelname aan een prikkellunch kost 80€ (incl. BTW) voor zelfstandigen, 65€ voor particulieren en 50€ voor studenten of werklozen.

 

 

“Prikkelen, dat is een zeer goed gekozen woord.
Niet alleen mijn vijf zintuigen worden verwend, ook mijn ziel werd geraakt.
Veel voeding gekregen, zowel van Hawa haar heerlijke gerechtjes,
als van de sfeervolle locatie en vooral ‘food for thought’.” L.S. 

 

De eerstvolgende Prikkellunches

  • 18 mei : Thema “So you think you’re too small to make a difference?” – Special guest Kathy Vanden Broek inspireert ons over zingeving en hoe je als ‘kleine garnaal’ een verschil kan maken in de wereld.  Inschrijven kan hier. Plaatsen zijn beperkt!
  • 15 juni : Thema “Let’s talk about sex, baby!” – Special guest Ann Cuyvers (De Erotische Verbeelding) leest voor uit haar prikkelende boek ’12 orgasmes’ en inspireert ons tot zelfbeminning en sensualiteit.  Een ‘hot’ summer-edition dus. Inschrijven kan hier. Plaatsen zijn beperkt!

Wildflower Cirkels

Een cirkel is een eenvoudig vrouwelijk samen-zijn, waarin niets moet en alles kan.  Je mag er komen ‘zijn’ en ‘rusten’ bij elkaar.  Tijdens een cirkel zitten we op de grond (op kussentjes) en delen we ons verhaal met een praatstok.  We luisteren naar elkaar zonder adviezen, coaching of ‘goede raad’.   We vertellen vanuit onszelf en delen kwetsbaar.  We luisteren naar aangepaste muziek, beoefenen soms samen een meditatie en lezen teksten voor.

Cirkels gebeuren maandelijks op donderdagavonden in de Boomgaardstraat 66, 2600 Berchem.  (telkens van 20h tot 22.30h – deuren vanaf 19.30h)

Deelname aan een cirkel kost 15€, cash te betalen de avond zelf.

“De Sisterhood is een héél veilige kring waarin ik telkens natuurlijk connecteer met fijne madammen en even makkelijk terug loskom en meeneem wat fijn is voor mij. Wederzijds respect, luisterbereidheid, sérieux en discretie zorgen voor intense gesprekken die toch luchtig binnenkomen.

Altijd dankbaar als ik weer constateer dat ik na zo’n sessie – al is het maar voor even : ) – geïnfecteerd geraakt ben door de manier waarop San ons laat communiceren. Ik probeer dat dan te copy-pasten in mijn werk- en leefwereld. Een winner! ” A.V.H.

 

De eerstvolgende cirkels

  • 31 mei : Thema ‘Mijn eigen waarheid spreken’ (nav. Het boek Braving the wilderness van Brené Brown).  Inschrijven kan hier. Plaatsen zijn beperkt!
  • 28 juni : Thema ‘Ik hou van mij. Over zelfliefde.’  Inschrijven kan hier. Plaatsen zijn beperkt!

Ik kijk er naar uit jou op één van mijn activiteiten te mogen ont-moeten!   Breng gerust een vriendin, moeder, dochter (+18) of zus mee 🙂

Van sister tot sister,
Van hart tot hart,

 San


Deel op:


Blijf op de hoogte

Vrouwenkracht in je mailbox? Abonneer je hier:
* verplicht veld

Vind en deel je vrouwenkracht

Als vrouw stel je hoge eisen aan jezelf, loop je jezelf voorbij en word je geleefd.

Kom thuis bij jezelf, of je nu een aanstormer, jongleur of zinzoeker bent. Kies voor de vrouw die jij bent en ga voluit in je vrouwenkracht staan. De wereld heeft die hard nodig…

Vind en deel je vrouwenkracht

Als vrouw stel je hoge eisen aan jezelf, loop je jezelf voorbij en word je geleefd. Kom thuis bij jezelf, of je nu een aanstormer, jongleur of zinzoeker bent. Kies voor de vrouw die jij bent en ga voluit in je vrouwenkracht staan. De wereld heeft die hard nodig…

Contacteer mij

Bel 0476 65 25 84

Stuur me een mailtje