Laat jij ook jouw ware stem horen?

Show up, speak up, I will listen

Hoe moeilijk is het soms voor ons om onze eigen waarheid te spreken.

Om onszelf uit te spreken en te laten zien zoals we werkelijk zijn.

Om moedig op te dagen, ons masker af te zetten en vrijuit te zeggen wat we denken, wat we voelen, wat er binnen in ons omgaat.

Hoeveel opluchting kan het geven om helemaal jezelf te mogen zijn.

Om gezien te worden voor wie jij bent.  Om geen compromissen meer te maken.

Om jezelf te gunnen om te stralen zoals jij bedoeld bent.

Hoeveel moed is er soms nodig om dat te kunnen en te durven.

Brené Brown schreef er een boek over “Braving the wilderness.  The quest for true belonging and the courage to stand alone.”

Over dit thema zou ik het graag hebben tijdens de volgens Sisterhood Cirkel.  Omdat het altijd moeilijk blijft… maar ook omdat ik geloof dat wanneer we veilig kunnen oefenen bij elkaar, we dat dan ook kunnen uitdragen en verder zetten in ons dagelijks leven.

Ik ben er van overtuigd dat we van elkaar kunnen leren en dat we elkaar ook hierin kunnen ondersteunen.  

Een voorproefje :

Benieuwd wat een vrouwencirkel jou kan brengen?  Wil jij ook graag eens de energie en samenhorigheid ervaren van een pure vrouwencirkel?

Kom mee cirkelen op de eerstvolgende Wildflower Sisterhood cirkel op 31 mei!   Schrijf je hier in.

 

Prikkelen wil ik doen!

Het taboe op tafel brengen, het onbespreekbare toegankelijk maken, het  zware licht en leuk maken,  …  Een beetje stout en prikkelend dus.   Met Prikkellunches !!

Ik vind het superleuk om ze te organiseren, om gastvrouw te zijn en te inviteren.  Omdat ook dit mijn waarheid is en bij mij hoort.

Ik geloof in de zin ervan, het plezier ervan en in de kwaliteit ervan en ik geloof dat ze een bijdrage leveren aan het ontwikkelen en ondersteunen van sisterhood en vrouwenkracht.

Ik ben er fier op en ik wil het concept van de sisterhood en de prikkellunches  écht in de wereld zetten.

 

De volgende prikkellunch staat gepland op vrijdag 15 juni.

Thema Let’s talk about sex!

Weinig thema’s zo taboe als sex.  Sex doet de wereld draaien, we denken er gemiddeld 10 keer per dag aan en toch zijn er maar weinigen die erover spreken.

Nochtans is er veel over te zeggen.   En kunnen we nog altijd veel leren 🙂

Al was het nog meer in contact komen met onze vrouwelijke sensualiteit en seksualiteit… een enorme creatieve kracht en energie die in ons en door stroomt.

Dit prachtige gedicht van Maya Angelou is op JOUW lijf geschreven, GIJ fenomenale vrouw!

Fenomenale vrouw, jij verdient een prikkellunch! Wat mag jij verwachten?

 • Deze keer komt Ann Cuyvers van de Erotische Verbeelding ons prikkelen. Zij leest voor uit haar boek ’12 orgasmes’ en beantwoordt vragen.
 • We komen samen in een heerlijk kader, met lekker eten, een ‘hot’ item.
 • Ik hoop nog een ‘surprise’ rond te krijgen – daar wordt momenteel aan gewerkt. Duimen dat het lukt!
 • Jij gaat ontspannen en innerlijk verwend naar huis met inspiratie, nieuwe contacten, nieuwe ‘kennis’ of inzichten voor jezelf rond het thema.
 • Inschrijven kan hier

Enkele sfeerbeelden

 

Wat anderen vonden van de prikkellunch

“Dat het alles was wat ik nodig had op die dag en op dat moment.  De juiste setting.  De juiste mensen. De juiste omgeving. Het juiste thema. De juiste intentie.   Het laat mij instant ergens thuiskomen en aansluiting vinden omdat het zo veilig en uitnodigend voelt om dat te doen.” V.K.

“Binnengekomen met veel nieuwsgierigheid en verwondering, buiten gegaan met inzichten.  veel voeding gekregen zowel in de vorm van heerlijke gerechtjes , als van de locatie en food for thought.” L.S.

“Dikke mercie uit de grond van mijn hart, niet alleen aan jou, maar aan alle vrouwen die ik mocht ontmoeten.  Ik heb genoten van alles wat ik kreeg en mocht geven.  Ik heb bijgetankt en voel me weer beetje meer in evenwicht.  Wat een fantastische vrouwen allemaal!” G. VdW.

 

Ik heb jouw hulp nodig!

Ik zou geen gewezen marktonderzoeker zijn, moest ik niet zelf af en toe feedback vragen en de markt onderzoeken.   Wanneer jij deze nieuwsbrief ontvangt dan val jij binnen mijn doelpubliek en is jouw mening dus extra relevant voor mij en de ontwikkeling van mijn zaak en de sisterhood. 

Ik wil écht luisteren naar jou.  In de mate van het mogelijke rekening houden met wensen en noden en gerichte aanpassingen kunnen doen aan mijn aanbod.

Je zou me een groot plezier doen als je me input zou willen geven over volgende zaken, zodat ik de lunches nog meer kan afstemmen op jou en jouw verlangens:

 • Wat is voor jou een ideaal moment voor een prikkellunch : woensdagmiddag / vrijdagmiddag / zaterdagmiddag.
 • In welke mate is het voor jou interessant om te weten dat de opbrengst van prikkellunches naar Women for Women of andere organisaties die vrouwenontwikkeling ondersteunen gaat en draagt dit bij voor jouw deelname?
 • Thema’s voor de prikkellunches zijn : M/V energie in balans / De kracht van betekenis – kleine daden kunnen een grote impact hebben / Sexualiteit en zelfbeminning / Schuld en boete – over vergeven en over geven / …. Welke thema’s zouden jou nog kunnen aanspreken?
 • Aan welke criteria moet een topic owner voldoen om voor jou interessant te zijn en een meerwaarde te brengen?
 • Zou je interesse hebben om deel te nemen aan een sisterhood-weekend of een sisterhood-reis?
 • Indien ja, wat is een goede periode voor jou?

Stuur mij een mailtje naar san@poppy-personaldevelopment.be en inspireer mij met jouw ideeën en visie of als je een vraag hebt.

Van sister tot sister,

Van hart tot hart,

San


Deel op:


Blijf op de hoogte

Vrouwenkracht in je mailbox? Abonneer je hier:
* verplicht veld

Vind en deel je vrouwenkracht

Als vrouw stel je hoge eisen aan jezelf, loop je jezelf voorbij en word je geleefd.

Kom thuis bij jezelf, of je nu een aanstormer, jongleur of zinzoeker bent. Kies voor de vrouw die jij bent en ga voluit in je vrouwenkracht staan. De wereld heeft die hard nodig…

Vind en deel je vrouwenkracht

Als vrouw stel je hoge eisen aan jezelf, loop je jezelf voorbij en word je geleefd. Kom thuis bij jezelf, of je nu een aanstormer, jongleur of zinzoeker bent. Kies voor de vrouw die jij bent en ga voluit in je vrouwenkracht staan. De wereld heeft die hard nodig…

Contacteer mij

Bel 0476 65 25 84

Stuur me een mailtje