Jongleur: hoe hou ik al die ballen in de lucht?

Komt er teveel op je af en bots je op je grenzen? Vraag je je af: ‘Is dit het nu?’ Of zit je middenin een crisis? Keer terug naar jezelf en leer surfen op de golven van je leven.

Zo weet je dat je een jongleur bent:

 • Je wil wel de perfecte partner, (ploeter)mama, professional, vriendin en dochter zijn, maar dat lukt meestal maar half. Hoe doen die andere vrouwen dat toch?
 • Je botst op je eigen grenzen, bent doodop en zoekt wanhopig naar meer balans. De ratrace speelt je parten, maar hoe stap je van de sneltrein die je leven is geworden?
 • Je merkt dat je relatie onder druk staat. De sleur slaat toe, jullie hollen elkaar voorbij en groeien uit elkaar. Of sta je intussen terug alleen?
 • Je hebt alles wat je wou, maar toch… Is dit het nu? Die job, relatie en kindjes die je zo graag wou, voelen soms als een blok aan je been. Hoe komt dat toch?
 • Perfectionisme, controlefreak, geen grenzen stellen, piekeren: je worstelt met jezelf, thuis en op je werk. Je ploetert voort of crasht met een burn-out.

Of je de onrust nu voelt knagen of een crisis (scheiding, burn-out) jou in één klap op een kruispunt zet: het signaal is duidelijk. Er moet iets veranderen. Maar hoe doe je dat?

Stel je eens voor…

 • Je laat verwachtingen los en kiest vanuit je hart hoe jij je rollen invult. Je gaat niet meer kopje onder, maar surft op de golven van je leven.
 • Je weet (terug) wie je bent en wat je wil. Je relatie wordt evenwichtiger, je kiest een job die bij je past en toont meer zelfvertrouwen als partner, mama of vriendin.
 • Je wordt steeds beter in kiezen waaraan je energie besteedt. In doseren, aanvaarden en loslaten. Je laat je minder snel overweldigen.
 • Je leeft losser, vrijer en veerkrachtiger. Je boekt meer resultaat met minder inspanning (!) en geniet bewust van je leven.

‘Zal wel’, denk je? Zo gaan we aan de slag:

Samen duiken we in wie jij bent en wil zijn. We onderzoeken jouw levenswaarden, hoe jij je talenten voor jou laat werken en waar jouw beperkende patronen liggen. Zo bouwen we aan een evenwichtige, positieve levensstijl en tekenen we een roadmap voor je toekomst uit.

Jij komt terug aan het stuur van je leven. Ga voor de job die bij jou past, krijg inzicht in het kompas van je waarden, weet wat belangrijk is voor jou en kies voluit voor de vrouw die jij bent, écht en zonder schuldgevoel. Blijf dicht bij jezelf en ga geïnspireerd in je rollen staan.

Hierom gaan jongleurs met mij in zee

 • Je wil echt iets veranderen en daarvoor werken. Want sorry, er zijn geen quick fixes. Als jij je ‘ontwricht’ voelt, dan is er iets scheefgegroeid. Als je er nu geen tijd en energie aan besteedt, dan is de kans groot dat je later dubbel zo hard moet werken. Jij kiest : )
 • Je hoeft geen boekenwijsheid. Fulltime werkende vrouw, single mama, plusouder in een nieuw samengesteld gezin, burned-out, zelfstandig ondernemer: ik ben het allemaal geweest. Je krijgt dus doorleefde tips, geen boekenwijsheid.
 • Je durft verder kijken dan jezelf en je gelooft dat er meer is dan de ratrace. Het leven zit boordevol energie. Leer hoe je die voor jou doet werken en ervaar flow in je leven. Ik zet jou op weg met zingeving en nuchtere spiritualiteit die bij jou past.
 • Je wil een realistische aanpak op maat. Geen standaardtrajecten of powercoaches die je de hemel beloven. Jij bent een unieke vrouw en verdient een uniek traject. Ik heb een rugzak vol ervaring, technieken en leermodellen en zet in wat voor jou werkt.   
 • Je kan wel wat rolmodellen gebruiken. Daarom richtte ik de Wildflower Sisterhood op: een community van bewuste, eigentijdse vrouwen die net zoals jij voluit in het leven staan. Leer uit hun ervaringen, laat je inspireren en geniet van de steun die je krijgt.

Even praktisch

Heb je een loopbaanvraag? Loopbaanbegeleiding kan je bij mij betalen met loopbaancheques. Voor een traject van 8u coaching betaal je dan slechts 80 euro. Meer info over loopbaancheques vind je hier.

Voor alle andere vragen en trajecten: geef me een seintje, dan verkennen we samen hoe ik jou kan helpen. Ik denk al met jou mee en bezorg je een helder voorstel.

Meer weten of eens afspreken?

Bel 0476 65 25 84 of stuur een mailtje

Vind en deel je vrouwenkracht

Als vrouw stel je hoge eisen aan jezelf, loop je jezelf voorbij en word je geleefd. Kom thuis bij jezelf, of je nu een aanstormer, jongleur of zinzoeker bent. Kies voor de vrouw die jij bent en ga voluit in je vrouwenkracht staan. De wereld heeft die hard nodig…

Contacteer mij

Bel 0476 65 25 84

Stuur me een mailtje